Postres amb estevia

Hidratar la proteina de soja
8 setembre, 2014
FAMILIAS interesadas
20 setembre, 2014

El sucre està declarat com un dels verins més importants del segle XXI,
Crea agitació, extenuació, sudoració, càries, altera la capacitat de concentració i el més perillós crea dependència.
SI busquem una mica a la xarxa deseguida trobarem un munt de desvirtuts de l’amic BLANC.

La nostra experiència amb l’Associació Dolça Revolució impulsora de la introducció de l’Estevia ens ha portat ha fer un recopilatòri de receptes dolces basades en l’Estevia, la planta dolça.

El retorn que oferim en la campanya del GOTEO és basa en la posada en pràctica d’aquestes receptes en un monogràfic.

Voleu apuntar-vos?
https://goteo.org/project/menjador-infantil-ca-la-rosa

La campanya de mecenatge ha de fer possible l’adecuació d’un espai per oferir els serveis de Menjador Ca la Rosa en condicions. 

De primera mà podreu veure COM usar la planta en fulla, en infusió, en pols i en concentrat.

Imatge extreta del blog de cuina saludable del cuiner Ernest Subirana del que som FANS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *