Dintre de les moltes coses que fem, a Menjador Ca la Rosa tenim un projecte de carmanyola per emportar en el qual oferim un menú 80% ecològic, de proximitat, de cuina tradicional amb tendència vegetariana i valor social.

o Què trobaré a la carmanyola?
A la carmanyola hi trobaràs normalment tres plats i un postre. Primerament, trobaràs un caldo de verdures, peix o pollastre i després — un primer i un segon, que completaran el menú de manera equilibrada i amb els nutrients necessaris per afrontar la resta del dia. Una fruita o un iogurt acabaran de fer el nostre menú.

o I si tinc alguna intolerància?
Contemplem tota mena d’al·lèrgies i intoleràncies, fem menús vegetarians i vegans i mirem d’adaptar-nos al màxim a les teves necessitats.

o Com m’enduc la carmanyola?
La nostra filosofia és generar el mínim residu, és per això que apostem per materials reutilitzables i cada dia posem els nostres menús en carmanyoles i bosses de més d’un ús. L’endemà es torna el material i t’endús un de nou. Per utilitzar aquest sistema demanem una fiança de 40€ a l’inici de la contractació que es retornarà quan finalitzi el servei amb nosaltres si tot el material ha estat retornat.
Les carmanyoles puntuals les posem en materials d’un sol ús. Hem fet un estudi i seguim constantment cercant materials nous per a generar el mínim residu possible i, en cas de generar-lo, que la petjada que aquest deixi al medi ambient sigui mínima. És per això que ara per ara estem utilitzant materials de PLA.

o Com funciona el servei?
Tenim enviament a preu reduït al districte de Sant Andreu, només caldrà afegir 1 € per enviament.
Sempre pots venir a recollir la teva carmanyola a La Flori (plaça Masadas) de 12h a 16h, sense despesa addicional.
O te la podem enviar a qualsevol lloc de Barcelona ciutat (mínim 2 menús +3.5€ l’enviament).

o Quin preu té la carmanyola?
El preu de la carmanyola de Menjador Ca la Rosa és de 8€ el menú. La contractació pot ser puntual, avisant-nos sempre abans de les 12h o mensual.
En cas d’escollir contractació mensual, en el preu total es descomptarien 3 menús diaris que faria un total de 140€ al mes, amb la contractació mensual t’estalviaràs fins a 20€ al mes.
El servei funciona de dilluns a divendres laborables seguint el calendari escolar.
El pagament es pot fer via transferència bancària si és mensual o mitjançant un càrrec per part nostra o amb targeta si és puntual a l’entrega.

o Com puc sol·licitar el servei?
Escrivint-nos a menjadorcalarosa@gmail.com per a recollides al local o al telèfon 670 84 70 07 per a enviaments a domicili.