Aquest any Birra08 ha complert 10 anys de la seva fundació, un projecte valent que ha apostat per l’elaboració de cervesa amb paladar.

Ca la Rosa ha donat suport al projecte des del seu inici, sempre amb el pensament de per què a la Sagrera no tenim una cervesa? quan ja existeix per als barris de la Barceloneta, l’Eixample, el Clot i Gràcia.

Contactem amb Jordi Poblador de Birra08 i així va començar aquesta “fermentació lenta” que ara acaba de veure la llum. Aquesta col·laboració ha patit els retards típics del 2020 i la pandèmia. Però bé, aquí la tenim, o millor dit, aquí les tenim.

Tècnicament parlem d’una cervesa artesana de qualitat, concretament una American pale ale, torrada, amb un toc de llúpol molt clar, una cervesa accessible i feta amb passió, com totes les que produeix 08 al seu obrador del Clot.

Dues versions col·leccionables amb una imatge diferent, una amb la imatge de la plaça Masadas fruit d’un procés participatiu engegat a les xarxes on es va votar aquesta imatge com la que mes agradava de tres versions i l’altra amb els colors de la Nau Bostik. Ara com ara estan disponibles respectivament a la Nau Bostik i a La Flori, però esperem que en un futur pròxim les trobem a tots els bars de la Sagrera.

#ForçaSagrera