Aquest mes us vull fer una recomanació i amb aquesta recomanació obrim una secció de recomanaciós de professionals de diferents àmbits del creixement personal.
La Mònica és una amiga meva que en base la seva experiència en treball corporal i nutrició hi ha construït el mètode Afrodita que si li demaneu info us donarà més detalls. Perquè triar un Coach que vinculi cos i aliment? doncs crec que adquirim hàbits que ens perjudiquen i malgrat saber-ho és potser el Coach el que et recorda el camí que vols seguir.
Quan som nosaltres cuidem a altres personetes, queda la pregunta i qui em cuida a mi? la parella? potser si, però segurament també ha de ser cuidada i llavors és quan exhaurim les energies per tenir cura d’un mateix ergo: ens descuidem.
La Mònica ha trobat aquest patró repetit en perfils de persones molt variades, gent que viu de pressa, que no cuina, que té cura d’altres, hi ha diferents perfils que en un moment o altre fan, PROU i decideixen practicar altres formes de vida que repercuteixen directament en el seu benestar.
Us recomano el seu acompanyament si esteu preparats/des per rebre’l.

Descàrrega pdf Coach Nutrició