Descarrega-t el pdf

Ha arribat el moment en el qual Menjador Ca la Rosa pugui oferir un espai obert a Barcelona.

Aquest curs, al març, fem el 5è aniversari, des d’aquell moment en el qual amb 6 famílies de la Sagrera decidim donar forma a una necessitat real, i que ara defineix l’eix de treball del projec- te: l’Eix d’Agroecologia en clau urbana.

El bagatge d’aquests 5 anys de treball a consciència ens ha permès treballar amb més de 94 empreses, 105 famílies i prop de 34 associacions i administracions que han confiat en una alimentació dins d’aquest model i a més sense plàstics.

Però les persones del carrer, les veïnes, no tenen l’opció de participar en aquest canvi de paradigma del consum responsable. És en aquest moment que decidim obrir un espai gastronòmic Bar/restaurant amb programació cultural pròpia per arribar a tothom que vulgui. Li direm: La Floristeria.

A la Floristeria podreu tastar plats de cui- na fusió entre cuina tradicional i cuina del món en sintonia amb els valors socials i nutricionals de Menjador Ca la Rosa.

En aquests moments el projecte del Menjador és autosostenible pel que no pot fer front amb els seus ingressos a la reforma del nou espai, és per això que decidim fer ús d’una eina de fi- nançament alternativa als bancs convencionals: Els títols participatius.

Per fer-ho possible, fem una emissió de 60 títols participatius amb un valor de 500 euros cada títol i us animem a adquirir-los.

Ajudeu-nos a fer aquest pas endavant!