La marató dels crèdits mancomunats ha arribat al seu topall, malgrat que encara en rebem, més de quaranta persones han mostrat recolzament des de diferents quantitats al que és l’aval mancomunal, aconseguint així la quantitat demanada.
Persones individuals, associacions, cooperatives, veïns/és, amics, família, anònims, totes en la seva mesura han fet possible que puguem ser valorats per la concessió del crèdit del Coop57 ara els passem el relleu al Coop57, ells ens diran aquesta setmana.
Dues inversions de líquid ens permetran iniciar les obres.
El pla de viabilitat ens mostrarà si el nostre projecte és viable econòmicament.
Nosaltres creiem que sí.
Tots els elements estan posats damunt del taulell per iniciar la partida.
ESTEM A PUNT.

Idees moltes, que es materialitzin menys, i que tinguin el rodatge necessari econòmicament per contrarestar la inversió que la cuina requereix, els anirem veient.

Des d’aquí volem agrair totes les persones que han dit que sí i les que han dit que no, també, per apropar-se i compartir-ho.
Ens hem sentit recolzades i veiem que la cuina té un sentit, que unificarà les necessitats de molts projectes que també necessiten cuina i sobretot treballant amb el producte ecològic per mantenir el compromís amb els productors de proximitat que també han fet l’aposta a la terra per l’ecològic, envers les famílies del menjador que dia a dia confien en nosaltres, agrair les escoles que han fet l’aposta i en definitiva treballar per deixar una petjada ecològica mínima al planeta.
Seguirem informant!