Si et pregunto de l’1-10 Quin nivell d’importància li dónes a cuidar-te…què em respondries?

Si la teva resposta està entre el 6-10… ja estàs preparada per iniciar el teu canvi.

Si la teva resposta és 5 o menys, no passa res… estàs al lloc adequat per començar a ser conscient de la seva importància.

Sóc la Mónica Monge, Coach de Benestar, i com tu, sóc mare, treballadora i sóc experta en peripècies logístiques per quadrar tot el tetris familiar. Però ja fa molt de temps i per una malaltia autoimmune, vaig prendre consciència de la importància de cuidar-me, per mi i pels meus, perque el fet que tu estiguis bé, impacta directament en el benestar dels altres.

He sentit moltíssimes vegades a dones dient: és que no tinc temps, no tinc diners, ara no és el moment… el què he après en aquest temps acompanyant en el canvi de moltes persones, és que el moment perfecte és Quan  ho decideixes, esperar a que tot el teu entorn estigui al lloc perfecte per prendre acció és procrastinar.

Així que si tot això et ressona…vamos a por ello!!!!

Aquí trobaràs els 5 primers passos per iniciar una Transformació de Salut cap a augmentar la teva energia i vitalitat, equilibrant el teu pes:

1- PENSA-HI. El primer pas té a veure amb la teva mentalitat. Poposa‘t objectius clars, senzills i que et motivin. Pren la decisió i passa a l’acció.

2- DESCANSA. Donar-te conte de què estàs cansada és el primer Pas per posar-hi remei. Així que escolta els senyals del teu cos i proposa’t estones de descans també durant el dia.

3- MENJA MÉS. Però no de qualsevol cosa. Redueix al màxim els processats, sucres i farines refinades. Escull els aliments amb consciència, per ajudar-te pensa…”els meus avis ho menjaven? Si la resposta és no, millor no ho posis al carro.

4- RESPIRA. Pren-te 3 moments al dia per practicar la respiració conscient almenys durant 5m.

5- MOU-TE. La vida sedentària que portem actualment és un dels principals causants dels nostres mals. La nostra Societat és molt mental, passa’t al cos. Escull una activitat que t’agradi i que et sigui fàcil iniciar. Si et proposes coses que no has fet mai, segurament tampoc les faràs ara.

Si t’interessa el tema estigues atenta, tindràs més notícies a les nostres xarxes.