Hola a petició de Noel anem a compartir la recepta dels ous farcits , els que vam fer ahir de segon plat .

Al principi els ous farcits no tenen molta màgia , però els he donat algun canvi en la recepta original .

Tallem a trossos molt petits el pebrot vermell , pebrot verd , porro , olives negres i tomàquet , tot cru , és la gràcia d'aquest plat .

Bé , bullim els ous uns 10 minuts .
Tallem els ous i posem els rovells al costat de les verdures .
Afegim la tonyina , sense oli .

Llavors ara hauríem d'afegir la maionesa, però nosaltres farem , lactonesa . 


Molt fàcil , una quantitat de llet , dues d'oli . Una mica de sal i qui vulgui , all . Batedora fins al fons i sobretot, no moure-la. A tota màquina i qualla de seguida . Si el poc d'oli de dalt no baixa , cap problema , ho ajuntem després amb cullera .


Ajuntem la lactonesa i ja .


Bé , problemes . Què passa si queda molt líquid . Jo li vaig afegir pa ratllat i farina de cigró , aquesta última , no gaire perquè dóna molt gust .

Ara ja només queda muntar , si els vam decorar amb dues rodanxes d'oliva i mitja , tenia una careta . jijiji

Bon profit .