El 2018-2019 està a punt d’acabar i malgrat no és com un fi d’any en el qual preparem els raïms, alguna cosa de festa sí té, trenquem la rutina, ens afegim al temps lliure, sortim al parc o tirem de la família per tenir els nens i nenes ocupades, són senyals de que arriba l’estiu.

Ha estat un any d’aprenentatges i encara d’anar adquirint experiència, de consolidació de valors i d’implicació tant amb les famílies com en l’entramat associatiu del barri. Els equips de monitores hem treballat a una per anar responent a les necessitats de les famílies i els infants, o millor dit dels infants i de les famílies. Esperem haver estat a l’altura.

Ús agraïm la confiança i paciència que teniu amb nosaltres i l’empatia que mostreu amb la complexitat de tot el projecte.

Treballem per seguir construint família extensa, la família de Ca la Rosa, ens proposem a més fer algun esdeveniment comunitari de més de cara l’any vinent.

Aquest any serà recordat com l’any del salt d’escala. O potser l’any en el qual es va intentar el salt d’escala, el temps dirà.

En aquest moment encara no podem dir cap a on anirà el projecte. Endavant segur però cap a quin trencant?

Només queda desitjar un bon estiu a l’equip de Ca la Rosa també, que cada dia està al màxim en eficiència i n’automillora.

Passeu Un bon ESTIU!