Els menjadors escolars són un espai de socialització, d’aprenentatge, d’adquisició d’hàbits i rutines, de coneixença i exploració de gustos, textures i aliments. Els espais de menjador són un espai important en el creixement dels infants i col·laboren amb la seva maduració. Tornem al menjador, després de l’estiu, amb moltes ganes d’entomar un nou curs i seguir generant i perpetuant hàbits que de ben segur tindran un efecte en la seva composició com a adults.

Des de Menjador Ca la Rosa defensem que tots els espais són espais d’aprenentatge, i així ho fem en el nostre dia a dia. Sempre cercant moments de discussió, de reflexió i de col·laboració entre infants. Treballem en la cura de l’entorn, dels companys i companyes i d’un mateix i creiem en el respecte com a resposta.

Sota el paraigua de l’ecologia integral i la cultura de la pau, que cada curs ens acompanya, vetllem perquè els infants puguin desenvolupar-se lliurement en un entorn just, solidari i cooperatiu, potenciant l’equitat de gènere, la diversitat i la inclusió.

Som-hi!